Vaihtolavapalvelu

Vaihtolavapalvelu

Vaihtolavapalvelu

Tarvitsetko vaihtolavaa rakennus-, purku- tai remonttityömaallesi? Suunnitteletteko taloyhtiössänne siivoustalkoita tai onko tiedossa vanhan mummonmökin tyhjäys? 

 

Tarjoamme joustavan lavapalvelun juuri sinun tarpeisiisi. Tarvitset sitten yhden lavan tai kokonaisen rivin lavoja syntypaikkalajittelua varten, hoidamme lavat kohteeseen sekä niiden tyhjäyksen ammattitaidolla ja nopeasti.  Valikoimissamme on erikokoisia lavoja ja kontteja, koot vaihtelevat 10-35 m3 välillä. Erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat erilaiset keräysvälineet; kastuvalle materiaalille kannattaa hyödyntää kannellisia lavoja ja painavalle kiviainekselle on omat lavansa. Kevyelle, tiivistyvälle materiaalille kannattaa harkita esimerkiksi puristinta.  

 

Mikäli sinulla on tarvetta lavapalvelulle, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, tarjoamme tarpeisiisi parhaan, kustannustehokkaan ratkaisun!

 

Kuljetuspalvelu

Käytössämme on kolme koukkulaittein varustettua täysperävaunullista kuorma-autoa, joilla näppärät kuljettajamme tyhjäävät  jätelavanne käden käänteessä. Toimintasäteemme on pääasiassa noin 100 km Kuortaneelta.

 

Automme liikkuvat myös muualle päin Suomeen sillä toimitamme materiaalia hyötykäytettäväksi eteenpäin, pääasiassa Kuortaneelta etelään päin. Lisäksi automme liikkuvat satunnaisesti ympäri Suomen emoyhtiömme Pohjanmaan Erikoispurku Oy:n purkutyömaiden puitteissa. Näiden ajojen yhteydessä kuljetamme mielellämme sinunkin rahtisi. 

 

Mikäli tarvitset kuljetuspalvelua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kiinnostuitko palveluistamme
Tietosuojakäytäntö ›