Yritysten jätehuolto

Yritysten jätehuolto

Tarjoamme laadukasta jätehuoltopalvelua rakentajille, teollisuusyrityksille, kaupan alalle sekä muille yrityksille. Toimitamme tarpeisiinne soveltuvat  jäteastiat, puristimet ja vaihtolavat sekä huolehdimme niiden tyhjäyksen jätejakeesta riippuen joko lajittelulaitoksellemme Kuortaneelle tai yhteistyökumppaneidemme uudelleenkäyttö-, käsittely- tai loppusijoituslaitoksille. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme myös muun muassa tietoturvapalvelut ja vaarallisen jätteen jätehuollon. 

 

Suunnittelu ja neuvonta

Laadimme yritysasiakkaillemme ilmaisen jätehuoltokartoituksen pohjalta jätehuoltosuunnitelman ja lajitteluohjeet sekä opastamme henkilökuntaanne lajittelussa. Jätehuoltosuunnitelma laaditaan juuri teidän yrityksenne tarpeisiin soveltuvaksi. Suunnittelman avulla tehostetaan jätehuoltoanne, jolloin te voitte keskittyä ydintoimintaanne, me huolehdimme jätteistänne!

 

Jätehuollon suunnittelussa huomioidaan teillä syntyvien jätteiden laatu sekä määrä ja varmistetaan, että mahdollisimman suuri osa jätteistänne päätyy hyötykäyttöön. Toimivan jätehuollon avulla säästätte kustannuksissa, vähennätte lajitteluun kuluvaa aikaa ja saatte lisäarvoa yrityksellenne.

 

Siirtoasiakirja ja raportointi

Rakennus- ja purkukohteiden jätteistä tulee lain mukaan toimittaa siirtoasiakirjat, joista käy ilmi jätelaadun ja -määrän lisäksi jätteen tuottaja, kuljettaja sekä vastaanottaja. Toimitamme teille siirtoasiakirjojen lisäksi viranomaisten vaatimat jäteraportit. Raportoinnin avulla voitte seurata tuottamienne jätteiden määrää ja laatua. 

 

KYSY TARJOUSTA JÄTEHUOLLOSTA!

Kiinnostuitko palveluistamme
Tietosuojakäytäntö ›