Jätehuoltopalvelut

Jätehuoltopalvelut

YRITYSTEN KOKONAISJÄTEHUOLTO

Tarjoamme ammattitaitoista jätehuoltopalvelua rakentajille, teollisuusyrityksille, kaupan alalle sekä muille yrityksille. Ladimme yritysasiakkaillemme ilmaisen jätehuoltokartoituksen pohjalta jätehuoltosuunnitelman ja lajitteluohjeet sekä opastamme henkilökuntaanne lajittelussa.

 

Palveluihimme kuuluvat vaihtolavojen ja puristimien vuokraus- ja kuljetuspalvelut, jäteasioiden myynti, jätteiden vastaanotto ja käsittely, vaakapalvelut sekä jäteneuvonta. Alihankintaverkostomme avulla tarjoamme myös muun muassa jäteastioiden tyhjäykset, tietosuojapalvelut sekä vaarallisten jätteiden jätehuollon. 

 

Saatte meiltä viranomaisten vaatiman jätehuoltoraportin, joka sisältää tuottamanne jätelaadut ja -määrät sekä  jätteiden hyötykäyttökohteen tai loppusijoituspaikan. 

 

Toimivan jätehuollon avulla voitte keskittyä ydintoimintaanne, me huolehdimme jätteistänne!

 

KYSY TARJOUSTA JÄTEHUOLLOSTA!

 

 

JÄTTEIDEN VASTAANOTTO JA KÄSITTELY

Kuortaneella sijaitsevalla hyötykäyttölaitoksellamme otamme vastaan muun muassa seuraavia jätejakeita: 

Mobiilikäyttöisen täyspitkän vaa'an ja ammattitaistoisen henkilökuntamme ansiosta käyntinne meillä on sujuvaa ja saat punnitustositteen puhelimeesi heti kuorman käsittelyn jälkeen. 

 

VAIHTOLAVAPALVELU

Tarjoamme joustavan lavapalvelun rakennus-, purku- ja remonttityömaille. Vuokraamme lavoja myös esimerkiksi pihatalkoisiin ja talojen tyhjennyksiin.

Valikoimissamme on lavoja ja kontteja saatavilla erilaisia ja erikokoisia, 10-30 m3

 

 

Kiinnostuitko palveluistamme
Tietosuojakäytäntö ›